onsdag 22. april 2009

Kjøkken

Jeg går rundt og drømmer om å gjøre noe med kjøkkenet vårt. Alt er feil med det vi har....for liten benkplass, feil fliser, stygge skapdører og for lavt under overskapene slik at det er utrolig upraktisk å i det hele tatt få gjort noe fornuftig på benken. Men det tar litt for lang tid etter min mening å komme igang. Vi har vært noen turer på ikea for å titte, men ikke tatt det endelige skrittet enda. Ah, jeg vet jo mer eller mindre hva jeg vil ha, så alt står på det å begynne et slikt prosjekt. Vi har aldri gjort dette før, så det er jo litt skummelt å begynne og ikke vet vi helt hvor vi skal begynne heller....og hvor mye kan vi gjøre selv og hvor mye må vi regne med at vi må ha hjelp til. 

Her er et lite bilde av kjøkkenfrontene vi tenker oss, men vi har tenkt til å ha en benkplate i tre slik at vi får inn litt varme blandt alt det hvite. 

Og så er jeg jo så nysgjerrig på om vi har orginale tregulv under parketten vår! Ah, hadde ikke det vært en drøm kanskje :)

Også må jeg finne ut hvordan jeg skal få plass til et side-by-side kjøleskap med isbitmaskin og vanndispenser på vårt forholdsvis lille kjøkken....sukk.