søndag 19. april 2009

Vårtegn..loppemarkedstid!

Ah, våren er en fantastisk tid og ikke minst fordi da er det loppemarked tid! Alltid morsomt å gå rundt og lete etter spennende funn. I helgen besøkte jeg 3 stk -Grefsen, Sagene og Lilleborg. Utrolig mye folk, så jeg er virkelig ikke alene om å synes at dette er gøy. Og neste helg er det visstnok den virkelige store loppemarkedhelgen. Jeg gleder meg allerede...bare synd å måtte stå opp så tidlig på en lørdag! Jaja, det er jo verdt det! 

Legger ved noen bilder av mine funn:

Søte kaffekopper i 
1 eksemplar kan fint brukes 
til å ha telys i.


Falt helt for denne nydelige kakeboksen



Sjarmerende vaskebrett, enda en kakeboks
og en glassmugge.

Helg...

Helgen har gått med til å besøke div loppemarked, og som vanlig kom jeg hjem med både stort og smått. Har et lite prosjekt på gang. Jeg har forelsket meg helt i et teppe som jeg skal prøve å hekle. Er det ikke nydelig?

Da passet det iallefall godt at jeg fant en pose full med ulikt farget garn, så da er det jo bare å sette igang. Jeg er nybegynner på dette, så det kommer nok til å ta en stund, spesielt siden jeg bare har bilde å gå etter. Dersom noen har gode forslag på hvordan jeg skal gjøre dette så bare rop ut.

Ellers så ble det div andre loppefunn også (bilde kommer senere). Så da er det bare å lade opp til neste helg som visstnok er den store loppemarkedshelgen iår. Sukk, tror jeg må skaffe meg større leilighet, for det er så mye jeg har lyst på :)

Jeg prøver meg på blogg

Jeg har blitt så inspirert av å lese så mange koselige blogger, så nå gjør jeg et lite forsøk selv også.