mandag 20. januar 2014

Drømmeteppe

Jeg har fusket litt i heklefaget og produsert noen tepper i løpet av årenes løp. Ikke grenser for hva man lære seg ved hjelp av youtube :) Jeg har derfor aldri lært meg å lese en oppskrift, jeg har brukt prøv og feilemetoden. Hekling har vært mitt kreative outlet og det er litt sånn at jeg må få ånden over meg. Noen ganger hekler jeg masse, mens nå har jeg hatt en laaaang pause og egenlig ikke heklet noe på nærmere ett år. Det siste prosjektet var ikke noe mer imponerende enn å hekle en kant rundt noen grytekluter bestemoren min har strikket.


Men nå har jeg en drøm om å lære meg å strikke. Jeg har nemlig falt heeelt pladask for et teppe jeg fant inne på bloggen Deas & Mia:


Er det ikke fantastisk nydelig? Og det ser jo litt morsomt ut å gi seg i kast med så store strikkepinner! Jeg har en teori om at da går det litt raskere å strikke også, noe som passer en utålmodig sjel! Så nå må jeg på jakt etter garn og strikkepinner, for dette er virkelig et prosjekt jeg SKAL gjennomføre i løpet av 2014.