mandag 27. januar 2014

Blåmandag

Noen ganger så føles bare dagen slik:


Da er det ikke noen annet å gjøre en å skynde seg hjem fra jobb, tenne i peisen og krype opp i sofaen med et teppe og en favorittserie på mac'en. En god bok hadde også gjort susen, men når jeg vet at "Shameless" ligger og venter på meg så vinner mac'en idag.

Ha en god kveld der ute!

Vakreste Lucca -mitt Toscanske drømmebryllup

Når snøen laver ned utenfor så drømmer jeg meg tilbake til september. Vakreste Lucca viste seg fra sin absolutt beste side -knallblå himmel, sol og en sval vind som lekte seg gjennom det Toscanske landskapet. Her skulle vi endelig gi hverandre vårt ja.


Med nærmeste familie og venner tilbrakte vi en uke sammen, før vi avsluttet det hele med den store dagen vår. Når jeg tenker på det nå så var det hele som tatt ut ifra en romantisk film!


Jeg var veldig usikker under planleggingen, men fant ut at det bare er en gang i livet at det passer seg med harpe og fløyte. Så jeg gikk opp "midtgangen" til toner fra dette. Det var helt utrolig vakkert. En av de beste investeringene vi gjorde den kvelden!


Jeg var utrolig spent på blomstene, men det var ikke noe å bekymre seg over:


Dagen strakte seg til sent i de små timene og det ble både dans (nesten på bordene), kasting av bukett (skrubbsår!), taler og utrolig mye mat (9 retter!!!).

Jeg er utrolig glad vi gikk for denne løsningen. Det ble en uforglemmelig dag, som ikke kostet meg så alt for mye stress. Jeg fikk også god hjelp av en norsk "bryllupsplanlegger" som bor i Lucca, så hun hadde mange gode kontakter etc.