søndag 10. mai 2009

Loppisfunn

Nok en helg har blitt brukt på loppemarked. Etter å ha lest et utall blogger så har jeg fått så lyst til å finne meg et vatt teppe, så det var målet denne helgen. Jeg begynte på Grorud skole, men der var det plent umulig å komme til, folk sto jo omtrent og sloss rundt tekstilbordet. Jeg fant ganske fort ut at dette ikke var noe for meg så jeg satte nesa mot Furuset skole isteden. Der var stemningen en anelse fredligere og her fikk jeg god tid til å lete igjennom tøyhaugen. Men det var først da jeg omtrent krabbet under bordet at jeg fikk øye på en pose som viste stort potensiale og jammen der fant jeg mitt første vatt teppe :) Jeg måtte legge bånd på meg selv slik at jeg ikke skulle smile fra øre til øre...og da loppisdamen forlangte 20 kr for stasen så ble jeg så glad atte! Så nå er jeg en lykkelig eier av et søtt småblomstret vatt teppe som skal stifte nærmere bekjentskap med Oslos parker i løpet av sommeren.

Furuset skole var virkelig en gullgruve for min del. Jeg var litt skuffet over at de hadde priset så mange av varene, da blir liksom sjarmen litt borte synes jeg....og egoistisk sett så minker jo sannsynligheten for å gjøre de store kuppene. Men men, jeg fikk jo med meg noe....en liten settekasse og en lampefot fikk også bli med meg hjem. Lampefoten har nå gjennomgått mitt første forsøk med spraymaling og jeg er riktig fornøyd med resultatet! Nå må jeg 
bare gå på jakt etter en passende lampeskjerm på neste loppemarked!

Til slutt legger jeg ved et lite bilde av syskrinet jeg fant på loppemarked
for noen uker siden. Jeg kan vel ikke påberope meg å være noen syerske, men det kan vel brukes til andre ting også håper jeg. Så nå lider jeg litt valgets kval om jeg skal beholde det slik det er, eller om jeg skal male det. Hm, noen som har et godt forslag eller bilder av lignende skrin med gode fargeløsninger?