torsdag 13. februar 2014

London vs. New York

Jeg sitter her og teller på knappene....jeg har nemlig oppdaget at nå har det kommet et nytt eksemplar i "Guide to" serien.


Og det er jo en real konkurrent til New York -eller rettere sagt Manhattan plakaten. Hm, nå må jeg tenke litt kjenner jeg. Jeg elsker London og jeg elsker New York, valgets kval.

Hvilket bilde synes du er finest? Og Hvilken by er din favoritt?


Opplaget er begrenset, London og Monumental Guide to New York plakatene kan du kjøpe her. New York plakaten ser dessverre ut til å være utsolgt over alt.

Gavetips

I fjor fant min søster og jeg på tidenes mest vellykkede julegave. Du synes kanskje det er litt tidlig å begynne og tenke på julegaver allerede nå, men da får du god tid til å forbrede deg! Det innbefatter nemlig litt (mye) jobb, men likevel så utrolig givende og for vår del en morsom prosess. 

Vi kom nemlig på ideen å samle alle bestemor sine oppskrifter i en egen familiekokebok. Bestemor blir 90 år til høsten og er sprek som få, så hun stilte opp til matlagingshelger der vi bakte og stekte oss igjennom et utall oppskrifter slik at vi kunne ta bilde av de ulike prosessene. Dette var også svært vellykket for fryseren til både min søster og meg :) 






Det ble en kjempefin bok og vi fikk en overveldende respons fra resten av familien.

Vi benyttet oss av programmet booksmart som vi laster ned fra blurb.com. Det var enkelt å bruke og bøkene kom fort når vi bestilte dem. Vi ble meget fornøyd med resultatet.