lørdag 1. februar 2014

På ønskelisten

Jeg har laget meg en liten "post-it" lapp på mac'en med ting på ønskelisten. Det er jo veldig praktisk å ha tilgjengelig hvis noen plutselig lurer på om jeg ønsker meg noe :)

Jeg er litt treg sånn (og sikkert lett påvirkelig) at jeg først nå ønsker meg dette trykket. 2010 Guide to Manhattan tror jeg vil passe perfekt i stua. Men dessverre så ser den ut til å være utsolgt overalt.

Man kan aldri få nok puter. Det har mannen bare måttet innfinne seg med. Øverst på ønskelisten nå er denne puten fra Chhatwal & Johnsen. Jeg har ikke helt klart å finne ut hvor de selger disse i Norge. Når jeg søker på nett så kommer det stort sett opp svenske nettsider.

Man må vel innrømme at man har blitt godt voksen når man har en støvsuger på ønskelisten. Men det ser bare sååå praktisk ut å dra frem denne fremfor å drasse rundt på støvsuger med ledning. Jeg innbiller meg at støvsugingen omtrent kommer til å gå av seg selv og at huset kommer til å være gullende rent hver dag. Man kan drømme kan man ikke.....

Jeg synes friske urter er helt fantastisk og jeg har fått for meg at med en urtekutter kommer jobben til å være lett som en plett. I og med at jeg har dilla på koriander om dagen så er jeg stadig på utkikk etter en slik buet urtekutter. Mulig jeg er et 10-år for sent ute, for jeg finner virkelig ingen i butikken....hm.

Øverst på ønskelisten er et nytt bad. Men jeg ser vel at det er litt i overkant av hva jeg kan sette på listen når noen spør meg om hva jeg ønsker meg til bursdagen min. Jaja, kan jo hende noen brenner inne med noen lottomillioner eller noe, så det er greit å ha på listen -bare sånn for sikkerhetsskyld.