fredag 31. januar 2014

Ukas beste dag

Ukas beste dag er et faktum. Helgen ligger blank og ubrukt foran oss. Mulighetene er enorme. Jeg har ingen planer, noe som er veldig deilig for da kan jeg ta alt i eget tempo. Ser frem til å våkne av meg selv og ta ting som det kommer.

En riktig god helg alle sammen! NYT!




Livets krydder

Hvor lang tid er det mulig å bruke på å kjøpe seg et nytt sett salt og pepperbøsse? Jeg tror alvorlig talt at jeg har brukt lenger tid til å tenke på dette enn det vi faktisk brukte i forbindelse med å kjøpe rekkehus..... Jeg klarer ikke bestemme meg. Det er mange fine der ute, men jeg finner noe feil med alle. Har en følelse at det finnes et perfekt par der ute, men vet bare ikke hvor.

 Har sett på Vipp sine:
 Liker at de er enkle og stilrene, men synes de er litt for store. Jeg får også alltid en assosiasjon til bad når jeg ser dem.

Så er det de fra Muuto:

Jeg har lyst til å ha noen jeg kan sette frem på bordet, og da tror jeg at disse kanskje er litt for høye. De tar seg best ut på benken etter min mening. Dessuten synes jeg det er litt voldsomt å betale 900 kr for ett sett.


Jeg fant disse (Gense) på Illums Bolighus:


De ser ut til å ha mer riktig størrelse, men litt usikker på om jeg synes de er litt for kjedelige. Tror jeg må se de "live".

 Peugeot har jo den klassiske varianten. Er et alternativ, men må vel også se disse "live".

Et annet eksemplar fra Gense var ganske søte synes jeg. 

Også har vi også disse fra Muuto (Menu) som man ser på mang en blogg for tiden. Jeg synes også disse er fine, men lurer på om jeg synes de er litt for store.

Som sagt så går det med mye tid på dette. Men ser nå at de har mange eksemplarer på Illums Bolighus, så det er fare for at det blir en liten tur dit i løpet av helgen.