onsdag 13. mai 2009

Surfekveld

Kvelden har blitt brukt på bloggsurfing, og mac'en min har bokmerket opptil flere nye sider jeg har ramlet innom. Det er utrolig hvor mye inspirasjon det er å finne rundt omkring i bloggelandet. Jeg tar meg stadig i å gå inn i en blogg for å klikke videre inn i en annen og vips så har timene flydd av sted. 

Jeg liker spesielt godt sider der jeg kommer over "før" og "etter" bilder, og jeg innbiller meg selvsagt at dette selvfølgelig er noe jeg også kunne klart...vel vel. 

  
I tillegg til blogglesing, så har jeg vært igjennom ulike abonnement på interiørblader. Jeg har prøvd meg på Boligpluss, Bonytt og nå er det Rom 123 det går i. Jeg blir alltid i godt humør når jeg åpner postkassen og et nytt eksemplar funkler i mot meg! Det jeg har likt spesielt godt med Rom 123 er at det kommer med mange godt "gjør-det-selv" tips og de har gode repotasjer av norske boliger. Bonytt var kanskje et mer klassisk blad, men det var jo bare danske hjem, som jo selvfølgelig var helt nydelige, men det er jo gøy å se bilder av hvordan man har løst det her i gamle landet også :)

Er det forresten noen som har tips til andre gode blader jeg bør få med meg?

I kveldens surfing i blogglandet så kom jeg over tips til en heklebok som ser fristende ut å prøve. Selv så har jeg lært meg å hekle gjennom å se på små filmsnutter på nettet, og jeg er ganske fornøyd med meg selv -har jo allerede ferdigstilt ett teppe. Det finnes utallelige slike snutter som er lagt ut, men det hadde jo vært fint å kunne studere ting i en bok også og ikke bare sitte og trykke på pause og spoleknapp! Tror jammen jeg skal se om jeg finner samme boken somVerandasol har fått av mammaen sin.

En annen ting jeg også alltid må få med meg på surfeferden min, er dagens Wulffmorgenthaler "stripe" på Aftenposten sin nettside. Det får meg som regel til å trekke på smilebåndet :)

En liten smakebit: