onsdag 22. januar 2014

Utdrikkingslag

Jeg giftet meg i høst (mer om det i et senere innlegg), men før jeg gjorde det så måtte jeg igjennom et utdrikkingslag. Huff, som jeg gruet meg til dette. Det var nesten så jeg vurderte å gifte meg i hemmelighet for å unngå en slik tilstelning. Jeg synes nemlig ikke det er noe gøy å være i fokus, og jeg likte heller ikke tanken på det klassiske utdrikkingslaget der man rett og slett plager livet av (i mine øyne) den stakkars bruden/brudgommen.

Heldigvis så har jeg verdens beste forlover og søster som begge kjenner meg godt og som sørget for et dag på mine premisser. Jeg har sjelden kost meg så mye! Og jammen nøt jeg det å være i fokus i tillegg!

De kalte dagen en "hyllest" til meg, og jammen gjennomførte de med stil.


Dagen startet med at jentene troppet opp på døra med en stor bukett med Solsikker (ja de kjenner meg godt!), nydelig frokost og kake. Vi satt noen timer ute i hagen i nydelig vær og nøt champagne og jordbær. Og jeg ble overrakt skrinet med det rare i:

Et førstehjelpsskrin for ekteskapet. Her hadde jentene vært kreative og jeg fikk meg mang en god latter.

Neste post på programmet var jeg utrolig spent på. Vi ble kjørt til Grünerløkka og jeg skjønte virkelig ikke hva som skulle skje. Jeg var overbevist om at jeg skulle på den klassiske syngingen (min absolutt største skrekk) og sa klart i fra at jeg nektet å åpne munnen hvis så var tilfellet. 

Det viste seg derimot at de hadde bestilt tid for oss på stedet Glazed and Amused. Jeg hadde aldri hørt om stedet før, men det var en koselig liten butikk/verksted der man kan male på ulik keramikk og få dette brent. Jentene hadde planlagt at jeg måtte ha et frokostservise når jeg skiftet sivilstatus. Jeg skulle derfor få velge ut kopper og tallerkner, bestemme farger og tema for serviset. Det var bare så utrolig koselig og et fantastisk minne. Nå sitter jeg her med et frokostservise fra de beste jentene der hver og en av dem har laget sitt personlige preg. Jeg blir glad hver gang jeg bruker det og tenker alltid på den fantastisk hyggelige dagen. Dette er virkelig noe jeg kan på det sterkeste anbefale videre. Vi hadde det utrolig gøy på verkstedet, og kreativiteten blomstret! Innhaveren bare lo godt når forloveren min blid og fornøyd tok seg en goood slurk av vannglasset (som hun trodde var satt frem til å drikke av -i et øyeblikk av blondhet), men som selvsagt var ment for å skylle penslene.

Jeg valgte glade pastellfarger og naturligvis ble hjerter hovedtemaet.


Dagen fortsatte videre med et langbord ute i solen på SüdØst (fantastisk mat), der vi tilbragte flere timer, jeg med tiara på hodet selvsagt. Vi avsluttet det hele hjemme hos min forlover der jeg måtte gjennom en quiz der de hadde filmet mannen og stilt han mange spørsmål om meg, han og forholdet vårt. Så var det opp til meg å gjette hva han svarte. Utrolig gøy og noenganger litt pinlig (på en morsom måte). Det første jeg sa til mannen når jeg kom hjem var vel i duren "du må lære deg å si ingen kommentar!" *smile* Men det var utrolig gøy og jammen var vi ganske så samstemte på svarene, så det var jo lovende.

Som dere sikkert skjønner så hadde jeg en fantastisk dag, og jeg oppfordrer alle fremtidige forlovere der ute til å kjøre varianten "hyllest" fremfor "utdrikking". Dette var virkelig et minne for livet og en dag jeg virkelig ikke vil være foruten!