tirsdag 19. mai 2009

Sol ute, sol inne

Her om dagen tok jeg meg innom Kid Interiør for å titte litt og jammen er det lenge siden jeg har vært der fant jeg ut. De hadde jo fått inn så mye fint til en rimelig penge. Kunne godt tenkt meg å shoppe litt mer enn jeg gjorde, men armene mine var allerede flere meter etter diverse 17. mai innkjøp. Men litt klarte jeg jo å få med meg :)

(veldig små bilder her, men fant ikke noen andre på KID sine sider, hm dårlig!)

Et gult mønstret krepp sengesett. Jeg ELSKER krepp og det jeg fikk virkelig sommerfølelse av når jeg fikk lagt det på sengen -et snev av sol innendørs :)

En liten oljelampe fikk også bli med meg hjem. 
Den skal pynte opp balkongen min. Holder på med et lite balkongprosjekt for tiden. Det begynner å bli ferdig nå, men får vente med å legge ut bilde til det er litt sol på balkongen :)

Fikk også kjøpt meg tynne, hvite sommergardiner til stuen. Ah, det ble som et nytt rom med slike lyse gardiner. Så er det bare å fundere på hva neste prosjekt på hjemmefronten skal bli. Har jo blitt en ivrig spraymaler nå, så det er vel noen ting som skal få gjennomgå der tenker jeg, men mine 2 største prosjekt er litt uvisse enda, men gjør litt fremskritt. Nytt kjøkken har gått et steg videre, for nå har vi fått tlf nr til noen som kan hjelpe oss å sette opp kjøkkenet, så da er det strengt tatt bare å dra på IKEA og handle ivei -JIPPI! Så får jeg fortsette med å overtale min samboer til å male BILLY bokhyllene våre hvite....den blir nok hakket værre. Har noen erfaring i dette? Drømmer om hvite hyller/skap med en søt tapet på bakveggen *drømme*. Jaja, det er bare å fortsette å mase så får man se hva det resulterer i...hihi :)